Er du helt vild med hudpleje, og har du derfor et brændende ønske om at prøve at lave dine helt egne læbepomader, cremer eller nogle helt tredje produkter? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om kakaosmør, som er en ingrediens, du med stor fordel kan anvende i de hjemmelavede hudplejeprodukter, som du ønsker at lave. I langt de fleste hudplejeprodukter skal der nemlig være en fedtbase, og her er kakaosmør altså et rigtig godt valg. Kakaosmørret vil desuden gøre dine produkter fastere samtidig med, at det både beskytter og plejer din hud – og hvem ønsker ikke det? Er det dog slet ikke sådanne produkter, du ønsker at lave? Men er du derimod interesseret i at lave dit eget sæbe eller badesmelter? Så er kakaosmør ligeledes det helt rigtige valg for dig. Kakaosmør kan desuden anvendes på selv den sarteste hud, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om hverken allergier eller andre hudproblemer, hvis du anvender kakaosmør i dine produkter. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at prøve? Så kan du lige her gå på opdagelse i et spændende udvalg af kakaosmør.

Anvend kakaosmør i madlavningen

Er det dog ikke hudpleje, du er interesseret i? Og er du slet ikke interesseret i at lave din helt egne af slagsen? Så kan kakaosmør altså også med fordel anvendes i madlavning. Her kan du nemlig bruge det til blandt andet at fremstille chokolade. Det, der giver hvid chokolade den karakteristiske smag af chokolade, er faktisk kakaosmør. Ønsker du derfor at lave noget mad, som skal smage rigtig godt af chokolade, så kan du altså med stor fordel anvende kakaosmør. Du kan blandt andet lave nogle hjemmelavede flødeboller. Disse kan du endda lave i flere forskellige farver, idet du kan farve kakaosmørret med forskelligt, spiseligt pulver farve. Det er desuden noget nemmere, end det lyder – du skal blot smelte kakaosmørret over et vandbad eller i en mikroovn.

Ønsker du dog ikke at lave flødeboller, kan du naturligvis også anvende kakaosmør i en masse andet madlavning. Anvend det blandt andet i en lækker, hjemmelavet jordbærtærte eller i hørfrø pandekager. Mulighederne med kakaosmør er faktisk tæt på uendelige, og det er derfor også kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dit kakaosmør til.