Det kan være, at du virkelig gerne vil have, at dig og din kæreste laver flere ting sammen end I gør lige nu. Måske har der været travlt med diverse ting på arbejde eller studie, og så er det ikke altid, at man lige vælger at prioritere den anden allerhøjest. Men du vil gerne vise, at du gerne vil ud og lave mange ting sammen, og den første måde at gøre det på, er ved selv at tage initiativ til at lave nogle sjove ting. Derfor leder du nu efter nogle gode råd til, hvad i kan lave på jeres dates.

Vinsmagning derhjemme

Det kan være en meget hyggelig oplevelse at lave vinsmagning bare derhjemme, så I bare kan være i hinandens selskab. En måde at gøre det på, er ved selv at finde nogle vine, som du tænker kunne være fedt at prøve. Der er masser af italienske vine, der er helt perfekte til sådan en date aften, og ellers kan du altid tage ud i en vinforretning og spørge om hjælp. Men det er sjovt selv at have mulighed for at vælge mellem en masse vine og så tage chancen med nogle vine, som du tænker er gode.

Hyggelige aktiviteter udenfor

Foråret er fremme, og det gode vejr begynder at fylde mere og mere. Det giver også anledning til, at i kan lave flere ting udenfor. Det kan faktisk bare være at lave en hyggelig kurv med lidt forskellige lækre ting, og så bare tage den med jer og et tæppe. Der kan I så også tage en vin eller noget andet med, og sådan kan i få timerne til at gå med lækker mad og hinandens selskab. Det er rart at have sådan nogle stunder, hvor man bare er sammen.