Skal der være fest, så lad der være fest. Både plastikkrus, paptallerkner og plastikbestik, er supernemt, hvis du skal holde stor fest. Der er alligevel ikke ret mange af os, der kan dække op til mere end ti eller tolv stykker, så plastikkrus er bare den smarteste løsning. Det eneste som kan være bekymrende, er om dine gæster bortskaffer deres plastikkrus på en ordentlig måde.

Alternativt kan du jo også på forhånd udpege et par hjælpere, til en ekstra grundig rengøring, så der ikke ligger plastikkrus og flyder, ude i naturen, når festen er overstået.

Plastikkrus og lækker pynt til festen

En god fest kræver at du går all in. Du skal sørge for lækker mad, god vin og masser af kolde øl. Derud over skal der både være siddepladser, borde og måske overdækning. Alt dette er før du overhovedet er begyndt at tænke i tallerkner, bestik og plastikkrus.

Du må gerne gøre det nemt for dig selv. hvis du også selv skal have noget ud af festen, kan du jo ikke stå ude i køkkenet hele aftenen og vaske op. Køb plastikkrus og pynt, med god samvittighed. Det er din fest, så du bliver nødt til også at tænke i muligheder for at gøre det nemt for dig selv.

Til større forsamlinger er det især nemt med ølkrus i plastik, som folk kan bruge til øl, sodavand og andet drikkelse. Denne type plastikkrus er rare at drikke af og for dig som vært er de nemme at servere i.

Gør det nemt med plastikkrus til enhver lejlighed

En smart måde at spare på plastikkrus, som også tvinger dine gæster til at tænke sig om, er kun at udlevere et eneste glas til hver gæst. Skriv navn på alle glas og overlad det til gæsterne selv at passe på deres plastikkrus, hele aftenen igennem.

Heldigvis er plastikkrus også nemme at samle sammen da de kan stables og ikke vejer særligt meget. Dermed bliver oprydningen langt hurtigere og nemmere overstået dagen derpå. Så det er både en billig, men også en praktisk løsning.

Du kan typisk købe dem i større mængder, så du også kan have til flere arrangementer. Derudover er det rart at have nogle ekstra i hjemmet, så du altid har ekstra service til gæsterne.

Selvfølgelig kan det diskuteres hvor miljøvenligt det er med plastikkrus, men her er det vigtigt at sige, at det også handler om at gøre det med måde. Gæsterne behøves jo ikke få et nyt krus for hver genstand eller drik de skal have, men de kan genbruges over hele aftenen. Hvorefter det så er nemt at samle dem sammen og på korrekt vis skaffe sig af med dem, så plastikken kan blive genbrugt.