Du har måske ikke hørt ordet padel før. Til gengæld kender du nok både til sporten badminton og tennis. Faktisk er sporten padel ikke langt derfra. Det er nemlig en ketchersport ligesom de to andre sportsgrene. Heldigvis er padel utrolig nem at komme i gang med. Den tilegner sig til mange aldersgrupper, og det handler derfor blot om at springe ud i det. Der findes mange steder også i hovedstaden, hvor du kan spille padel med dine venner.

Hvorfor er spillet unikt i forhold til badminton og tennis?

Spillet er nemt og hurtigt at sætte sig ind i. Dette er første ting, som gør spillet unikt. Ofte kan ketchersport være svært at lære, så derfor er det en fordel ved padel. I den forbindelse kræver det heller ikke så stor en styrke og teknik som mange andre sportsgrene. Derfor er det mere overskueligt at gå i gang med på hobbyplan med vennerne. Sporten spilles altid af 4 spillere, så derfor er det en super undskyldning for at trække familien eller vennerne under armen. Det sørger altså både for en sportslig aktivitet samt socialt samvær med dine nærmeste. En anden fordel er, at sporten er skånsom overfor knæ og hofter. Det kan være et plus for dig, som døjer med dette i forvejen og må vælge andre sportsgrene fra.

Find det rette udstyr

Hvis du vil i gang med sportsgrenen padel, kræver det først og fremmest det rette udstyr. Udstyr gælder både en ketcher, nogle gode sko og selvfølgelig bolde til kampen. Dertil skal du måske have en taske at bære udstyret i frem og tilbage. Med den rette taske passer din ketcher nemlig perfekt ned, og du kan nemt transportere udstyret frem og tilbage. Der findes meget godt padeludstyr derude, så det handler om at prioritere i starten. Du kan jo selvfølgelig ikke få skrabet alt udstyr sammen fra starten. Derfor må du starte med det vigtigste og undervejs udvide dit sortiment af udstyr. Du kan også ønske dig nyt udstyr i gave, hvis du bliver bidt af sporten. Det kan være, du skal snakke med dine holdkammerater om, hvilke mærker og udstyr, som de gør brug af. På den måde er du helt klar til at begive dig ud i sporten. Det handler nu blot om at finde et sted i hovedstaden, hvor det passer dig og dine venner bedst at spille.