Hvis du skal holde fødselsdag for dig selv eller et familiemedlem, er det hyggeligt, når der gøres lidt ekstra ud af det. Det kan eksempelvis være i form af et flot pyntet bord, at der gøres lidt ekstra du af fødselsdagsfesten. Du kan derfor læse videre her for at finde guiden til, hvordan bordet pyntes.

Find det pynt, der skal være på bordet

For at kunne pynte fødselsdagsbordet super flot op, skal du selvfølgelig ud og have købt lidt forskelligt pynt, der kan benyttes. Her kan du finde noget som nogle flag, der kan stilles på bordet. Det kunne både være helt traditionelle dannebrogsflag, men også noget som et regnbueflag, der benyttes til bordpynten.

Du kan også overveje at finde en bordløber, som kan pynte bordet godt. Dette er også noget, der virkelig kan være med til at lave gode forudsætninger for et pænt pyntet bord. Gå på opdagelse i butikker eller online, så du kan finde præcis den pynt, du ønsker at benytte til fødselsdagsbordet.

Find det flotte stel frem

Hvis du for alvor ønsker et pænt dækket bord, skal du også have fundet det flotte stel frem fra skabet. Hvis du derfor har nogle flotte tallerkner, glas, bestik og lignende, som du ikke bruger i hverdagen, er dette en god anledning til endelig at få det brugt en smule. Det vil uden tvivl også gøre en forskel, at der ikke bare bruges det ordinære hverdagsstel, når der pyntes op til fødselsdag.

Du kan også gå på udkig efter nogle servietter, der kan bruges til bordet – vælg gerne nogle med fødselsdagsmotiver, så det passer godt til resten af pynten. Hvis du har lidt ekstra tid om hænderne, kan du bruge lidt tid på at folde servietterne flot. Dette er altså guiden til, hvordan fødselsdagsbordet kan pyntes flot op.