København er på mange måder en helt fantastisk by. Vi kender til de mange gode muligheder for at gå i Nyhavn eller nogle af de mange skønne parker og områder. Men København har også utroligt meget at byde på, når det kommer til vand.

Her en lille guide til det blå København.

Oplevelser på vand

København ligger helt formidabelt, hvis du er til oplevelser på vand. Der er både kanalerne og de forskellige havne, som giver gode muligheder for at kombinere vand og by på mange kreative måder. For eksempel kan du både benytte dig af de hyggelig og gamle kanalrundfarter, som tager dig forbi nogle af de smukke kendetegn ved København.

I nyere tid er det også blevet muligt flere steder at leje sin egen lille båd for et par timer og selv sejle rundt. Særligt i godt vejr er det en herlig måde at bruge København på – tank op med mad, drikke og gode venner, og nyd vores smukke hovedstad fra vand-siden.

Samtidig ligger Øresund lige ud for København, og her er der også masser af aktiviteter, der venter den gæve vandhund. Der er gode muligheder for at sejle i kajak, prøve kajakpolo for eksempel, eller prøve kræfter med stand-up paddle boarding. Sidstnævnte er en aktivitet de fleste kan være med på – her står du på et bræt, som du padler fremad med en enkelt pagaj. Det er både skægt og ganske udfordrende.

Oplevelser i vand

København har også fantastiske muligheder for dig, der ønsker mere nærkontakt med vandet. Der er mange gode faciliteter og svømmehaller, så der er med garanti også noget til dit behov. Der er både mulighed for at tage lange svømmebaner og styrke din kondition, men også god udsigt til afslapning og spaoplevelser i de københavnske bade.

Husk dog altid at have badetøj og badeudstyret i orden, inden du kaster dig ud fra vippen eller ned i boblebadet! Har du det ikke endnu, så besøg www.watery.dk først!

Når det kommer til oplevelser i vand, er København mere end leveringsdygtig. Der er også gode muligheder for at finde aktiviteter og oplevelser, du kan dele med dine nærmeste. Det kunne da være en sjov afveksling til næste veninde- eller kærestedate?

Oplevelser med vand

Sidst vil vi gerne slå et slag for de dejlige aktiviteter København kan byde på, når det kommer til oplevelser med vand. Her tænker vi særligt på de forskellige museer og udstillinger, som handler om vand.

Vand er kilden til alt liv på jorden, og måske trænger du også til at få genopfrisket din viden om hvad vand er, og hvordan det fungerer? I København findes for eksempel Den Blå Planet, hvor du kan se på nogle af de mest finurlige og vidunderlige dyr, der lever i vandet.

Hvis du vil have endnu mere interaktion med vand, er et besøg på Experimentarium altid anbefalelsesværdigt.