Når man ser tilbage på sine dage med studenterkørsel, skal man gerne huske det som festlige dage. For at sikre, at det bliver festligt at være på studenterkørsel, er der flere ting, der skal være i fokus – det kræver derfor også en form for planlægning.

Hvis du er blandt dem, der har fået æren af at stå for at planlægge studenterkørsel for din klasse, skal du derfor vide, at med korrekt planlægning, er det muligt at gøre det til et par dage, som man sent glemmer. Netop dette har du mulighed for at blive klogere på herunder.

Sørg for, at der er styr på drikkevarer til turen

Det er naturligvis vigtigt, at I sørger for, at der er godt styr på drikkevarer til turen. Der er mange, der tænker, at det er nok, at der er drikkevarer på de stop, man er ved, men det er dog ikke altid, at det er tilfældet.

Hvis man ikke ønsker at risikere, at der er personer, der løber tør for drikkevarer, er det vigtigt at sikre, at der bliver købt drikkevarer til turen. I denne forbindelse er det dog værd at pointere, at det også betyder, at der skal være vand og sodavand.

Lad ikke ruten være op til tilfældighederne

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange klasser, der begår den fejl, at de lader ruten være op til tilfældighederne. Det kan virke som en nem løsning, men at den er nem, er ikke ensbetydende med, at det også er en god løsning.

Tværtimod er det vigtigt, at du sørger for, at der er planlagt en god rute, så de adresser, der befinder sig tæt på hinanden, bliver indlagt efter hinanden på turen. Dermed sikrer I, at I ikke skal bruge for meget tid på at køre frem og tilbage.

Tag en DJ med på turen

Vil du være sikker på, at jeres studenterkørsel København bliver en stor fest, er det oplagt at tage en DJ med på ruten. Her kan I vælge at hyre jeres egen DJ, men der er også mulighed for at booke en samlet pakke hos de udbydere, der tilbyder dette.

Ganske vist vil det koste en kende ekstra, at man tager en DJ med, men det er penge, der er godt givet ud. Det skyldes naturligvis, at en DJ har evnerne til for alvor at sætte gang i en fest.