En stor del af vores alles dagligdag er, at der konstant er vand tilgængeligt. Dette gør sig både gældende, når vi laver mad, skal vaske op derefter, tage et bad, vande blomster eller noget helt femte. Fælles for alt er, at vi er dødsens afhængige af, at vandsystemerne, som vi ikke selv er herre over, fungerer optimalt i alle døgnets fireogtyve timer. Her kan du få en bedre forståelse for, hvordan dette vand overvåges i løbet af dagen.

Opsamling af alt aktivitet under jorden

En af de helt store spillere, når vi snakker vand i rør og anlæg er, hvordan det smartest fordeles rundt og måles, i dets færd rundt i systemerne. Her er flowmåling en populær anskaffelse blandt diverse renseanlæg og vandværker i hele verden. Disse bruges til at måle vandets flow igennem både rør og kanaler, hvoraf de bruger den opsamlede data om volumen, til at sikre at der dannes det absolut bedste flow i vores vandnet, så der altid er styr på alt det vand, som dagligt strømmer igennem vores store systemer under jorden, og garanterer en god håndtering af alt vores vand.

Nemt at installere og mindsker tab af vand

Disse flowmålere er utrolig nemme at sætte op, hvoraf det ikke kræver et større arbejde at udskifte eventuelle gamle målere med en ny og mere effektiv løsning. Dér hvor flowmålerne viser deres værd, er ved deres eminente præcision af målinger, hvorved så lidt vand som muligt, går tabt i processen. Det er altså en ekstremt besparende og klimavenlig løsning. Udover at forhindre vandtab, er målerne også udarbejdet i et design, som tåler lidt af hvert, hvilket er essentielt, når de skal monteres i rør og kanaler. De kan tilkobles mange andre produkter, hvoraf de spiller god ti harmoni med yderligere apparater, som bruges til vandmåling, som endnu engang sikrer præcisionen bedst muligt.