København er en dejlig by, hvor der altid er gang i den. Du kan altid finde et nyt spot, som du ikke kendte i forvejen eller møde nye mennesker på din vej. Der er også altid mulighed for at lære noget nyt eller opleve det pulserende liv. Alt i alt er København lige som en hovedstad skal være, nemlig en by hvor der sker i masse, og hvem vil ikke gerne opleve det? Når man opholder sig i en storby, er der ofte mange mennesker over alt, hvilket også betyder at der nemt kan opstå situationer, hvor folk kommer galt afsted.

Trafikkegle og gadespejl

For at undgå, at mange kommer til skade, har man fra kommunens side prioriteret, at der er synlig skiltning og guidning i trafikken, da København ikke bare er en hovedstad, men hovedstaden i en af de lande i verdenen, hvor man cykler mest. Med trafikkegle og gadespejl kan man diagere bilerne udenom cyklisterne og nemmere indikere, at de skal tage farten af. Især en trafikkegle kan gøre underværker i forhold til cyklisterne om aftenen, når det er mørkt, for det er ikke kun billisterne, som er en fare, det er dårlige cykelstier faktisk også. Med en trafikkegle kan man f.eks. indikere, at man skal være opmærksom og cykle udenom. Det kunne f.eks. være ved et hul i asfalten.

Blinde vinkler og et gadespejl

Ofte skal der ikke mere til end et gadespejl, når det kommer til blinde vinkler. Vi kender alle sammen de små gader i København, hvor man ingenting kan se i forhold til cyklister eller andre trafikanter. Ved at opsætte et gadespejl, kan man som billist nemt og hurtigt orientere sig, inden man kører ud på en større vej og på den måde mindske chancen for at påkøre en cyklist – Der skal ikke mere til end et gadespejl.