At tage på ture rundt omkring i landet kan være utrolig dyrt, fordi man både skal betale for mad, overnatning og at komme ud og se byens seværdigheder. Du kan dog vælge at overnatte på et billigt hostel i stedet for et af de helt dyre hoteller. På den måde sparer du nemlig mange penge, som du kan bruge på bedre ting. Det giver dig eksempelvis mulighed for at opleve København fra byens bedste sidder, fordi du har lidt ekstra penge til at komme ud og opleve noget.

Hotelværelset er jo som regel ikke det sted, hvor rejsende familier tilbringer mest tid. Ofte er de rundt og opleve byen, spise lækre steder, shopper, osv. Så at du bytter hotelværelset ud med et hostelværelse vil ikke gøre den største forskel. Du skal egentlig bare have sovet, og det formål er et hostel helt udmærket til. Men at du skifter hotellet ud med et hostel vil helt klart kunne mærkes de steder, hvor det betyder noget. Det kan eksempelvis være, at du får råd til at købe nogle ekstra gode pladser i teateret, tager ud og spiser et super lækkert og fint sted med din kæreste, eller kan købe de sko, som du altid har drømt om. Så tag på opdagelse i hovedstaden og overnat på et billigt hostel .

Mange har formentlig den forestilling, at forholdene på et hostel er væsentlig dårligere end på et hotel. Men det passer nødvendigvis ikke. Det er nemlig muligt, at finde hostels, der har store og moderne værelser med en fin indretning. Derudover har disse hostels sommetider events og andre ting, som foregår på selve hostelleet. På den måde får du en hyggelig og super billig overnatning i eksklusive rammer.