Det er vinter, og med årstiden kommer isdøgn, sne og minusgrader. Det kolde vejr er ofte synonym med hygge for fjerneren eller en god bog. Men på grund af corona-pandemien og de mange restriktioner har flere nok allerede zappet det meste af Netflix’ udvalg igennem eller læst deres yndlingsbog mindst tre gange. Så hvad kan du ellers bruge tiden på, hvis du er træt af at alle ugens dage er blevet ens og bare har behov for nye input, der kan underholde i et par timer? Fortvivl ikke! Læs med her, og få inspiration til tre anderledes ting du kan bruge tid på i det kolde vejr.

Overgiv dig til dit varme hjem og gratis spins i dag

Hvis der er noget, man forbinder med koldt vejr, så er det en varm kop kaffe, hygge og TV. Men hvad med at gå lidt udenom de vante rammer? I stedet for at se TV, kan du med fordel gå på nettet og finde onlinespil. På den måde får du både lidt adrenalin i kroppen, muligheden for at vinde penge, og en god undskyldning for at blive indenfor i det kolde vejr. Det er god underholdning, som du måske ikke lige havde tænkt over at prøve før. Samtidig kan du få gratis spins i dag. For med gratis spins kommer du nemt i gang med onlinespil. Samtidig benytter de fleste af spiludbyderne sig af daglige gratis spins, så du kan få gratis spins hos din favorit udbyder. Og det er uanset hvilken ugedag, kalenderen siger, så kan du indkassere store gevinster med gratis spins.

Lav din egen iskunst

Når det er så koldt udenfor, så er det nu, du skal finde din indre kunstner frem. Du kan nemlig nemt, hurtigt og uden at skulle være den nye Picasso lave flotte eller iskunst. Det eneste, du skal bruge, er din kreativitet, vand, en spand eller anden beholder, og eventuelt materialer, du kan finde i din egen have. Start med at finde en spand eller en anden beholder, der har den ønskede form. Fyld så lidt vand i bunden og lad det fryse til is. Du kan nu lægge forskellige materialer ovenpå isen og derefter hælde mere vand over. Når iskunsten er helt frossen, kan du tage den ud af beholderen og stille den udenfor som pynt.

Lav dine egne blomster af papir

Før var det tørrede blomster, der hittede. Nu er det hjemmelavede blomster af papir. Mangler du noget kreativt at give dig til? Så kan du med fordel kaste dig over at lave dine egne blomster. På den måde kan du lave dine yndlingsblomster i lige de farver, der passer til din indretning. Samtidig får du god underholdning i et par timer, ligesom du har noget nyt og pænt at kigge på fremover.