Tørster du også efter at komme ud og rejse og opleve verden igen? Det er fuldt forståeligt efter, at det ikke har været muligt de sidste halvandet år på grund af den verdensomspændende coronavirus. Heldigvis så er vaccinen kommet, og det betyder at flere og flere lande er begynde at åben for rejser både ind og ud af landet igen. Så er spørgsmålet bare, hvor du skal rejse hen. De græske øer kunne være et rigtig bud, du kan nemlig få rigtig mange lækre Rejser til Grækenland lige nu. Vi har her samlet tre gode bud på græske øer, som du kunne tage til, nu når det hele er lukket op igen.

Rhodos

Rhodos er en af de mange dejlige græske øer, men Rhodos har noget helt særlig at byde på. Det er nemlig en af de største af de græske byer, så hvis du ikke er til at ligge og tage sol hver dag, så er det den perfekte ø at tage til. Der er nemlig både en masse hyggelige fiskerbyer, som du kan besøge, men også en masse kulturelle steder, som du kan opleve. Øen er nemlig kendt for Kolossen, som blev ødelagt i 226 f.Kr., men det er stadig et besøg værd. Derudover så har øen også en masse smuk natur at byde på. 

Kos

Kos er en anden lækker ø i det græske ø hav. Denne ø er er lidt mindre, og den er derfor perfekt til dig, som godt kan lide, at der ikke er så mange mennesker, og som ikke er til større byer. Byen Kos ligger dog stadig på øen, og her kan du stadig finde lidt butikker og restauranter, så du kan sagtens få lidt by-følelse alligevel. Derudover så er øen også kendt i den græske mytologi, da man mener at øen har huset Hippokrates, der var en større figur i den græske mytologi. Så hvis du er interesseret i den græske mytologi, så kan det være rigtig sjovt at tage til Kos. 

Mykonos

Hvis du leder efter en god fest, så er det helt klart Mykonos, som du skal tage til. Øen er nemlig kendt for at være en ø, som mange tager til for at feste. Det betyder også, at der er en hel del barer og natklubber på øen. Mykonos har dog også meget andet at byde på. Den har eksempelvis en rigtig smuk natur, som det helt klart er værd at opleve. Så hvis du ikke har alt for mange tømmermænd, så er det helt klart det værd at tage en dagstur enten i båd eller bil og se noget af øen.