Leder du efter et nyt behandlingssted? Her er grundene til, at du skal vælge et privathospital

Der kan være forskellige grunde til, at du i øjeblikket leder efter et nyt behandlingssted – enten for dig selv eller for én, der står dig nær. Det kan være, at behandlingstiden i det offentlige sundhedssystem er for lang, eller at du ikke har været tilfreds med den behandling du eller din tætte relation har fået tidligere. I begge tilfælde kan et privathospital være værd at overveje.

Uanset hvad den bagvedliggende årsag til, at du overvejer at blive behandlet på et privathospital, er det godt at kende fordelene ved privathospitaler. Herunder får du de tre mest afgørende.

Specialiserede læger og sygeplejersker

Privathospitaler – uanset på det er et privathospital på Sjælland eller et privathospital på Fyn – er kendte for deres specialiserede læger og sygeplejersker. De fleste privathospitaler har én eller en håndfuld specialer, som de er særligt dygtige til. Det kan fx være øre-næse-halsområdet eller mave-tarmbehandlinger. Hvis du eller din tætte relation har brug for faglig, specialiseret viden og behandling inden for et specifikt område, kan et privathospital være det rette valg.

Hurtig behandling på privathospitaler

Det er ikke nogen nyhed, at de offentlige hospitaler har travlt og ofte har meget lange ventetider på fx operationer. Står du eller en tæt relation over for en akut behandling eller operation, er der ofte mulighed for at komme hurtigt til på et privathospital – enten ved selv at betale eller ved at benytte sig af sin sygesikring. I Danmark har vi udvidet frit sygehusvalg, hvilket betyder, at man kan blive henvist til et privathospital, hvis man skal vente mere end 30 dage på udredning, undersøgelse eller behandling på offentlige sygehuse.

God service

Den tredje fordel ved privathospitaler, som er værd at fremhæve, er den gode service, som privathospitaler er kendt for. Der er ofte lidt bedre tid afsat til hver enkel konsultation, så man som patient har tid til at forklare fx et sygdomsforløb, udfordringer eller symptomer. Det er en afgørende forskel fra offentlige hospitaler, som mange patienter sætter pris på.

Hvis et privathospital lyder som det rigtige behandlingssted for dig eller din tætte relation, bør du eller I overveje at vælge Charlottenlund Privathospital. De fungerer som privathospital på Sjælland, og de har speciale i øre-næse-halsområdet samt høreapparater og øreoperationer.