Hvis du i din hverdag føler dig ude af balance både med det fysiske og mentale aspekt af din krop, er det noget, som kan have store konsekvenser for dit generelle velvære. Det kan derfor være en god ide at undersøge, hvordan dette problem kan hjælpes – det kunne for eksempel være igennem Body All Mind kropsterapi.

Når det fysiske påvirker det mentale og omvendt

Hvis du har ondt i kroppen i din hverdag, kan det være med til at påvirke sindet. Det fysiske kan altså have stor indflydelse på det mentale. Dette er noget, som måske kan hjælpes gennem kropsterapi. Læs mere om kropsterapi her. Det er dog ikke kun det fysiske, som påvirker det mentale, men også omvendt.

Hvis du oplever stor stress eller lignende i din hverdag, kan det for eksempel sætte sig som spændinger på din krop – der er nemlig stor sammenhæng mellem det psykiske og fysiske aspekt ved kroppen. Ved Body All Mind kropsterapi er dette noget, som sættes i fokus, og som også er med til at tilrettelægge præcis den behandling, som du har brug for.

En nøje tilrettelagt behandling

Når du vælger at prøve Body All Mind kropsterapi, vil du opleve at få en behandling, som er lavet specielt til dig. Du vil nemlig fra start indgå i en samtale med terapeuten, hvor i snakker om dine problemstillinger, og herfra kan finde ud af, hvilken behandling der passer bedst til dig. Herefter vil du blive behandlet på en briks samt modtage rådgivning for bedre kontakt med din krop.

I og med at dit behandlingsforløb skræddersydes til præcis dig og din krops behov, vil du også opleve, at der vil være stor fokus på dine individuelle behov. Alt dette vil i sidste ende kunne hjælpe dig til at få øget velvære i din hverdag.