Der findes mange forskellige skønhedsbehandlinger i dag, som kræver et større eller mindre indgreb. Nogle skønhedsbehandlinger er kun på overfladen, som for eksempel ansigtsbehandlinger, hvor andre kræver skønhedsbehandlinger kræver et indgreb under huden. Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man føler sig tryg ved og også være klar over, hvad der kræves for at opnå de resultater, der ønskes. 

Fedtfrysning

Fedtfrysning er en skånsom slankebehandling, der er mere skånsom end en fedtsugning. Ved en fedtsugning suges fedtet ud gennem små kanyler, der sættes ind i huden. Det efterlader sig små huller, som bagefter bliver syet sammen. En fedtfrysning er derimod et mere skånsomt og overfladisk indgreb, hvor man nedkøler et bestemt område på kroppen, hvor der er et fedtdepot. Det kræver ikke noget indgreb, men gøres derimod uden på huden. Behandlingen virker på den måde, at når en fedtcelle nedkøles, vil cellevæggen krystalliseres og briste. Herefter vil indholdet flyde ud og havne i lymferne, hvilket betyder, at de vil tisses ud. Det står derfor klart, at det er en behandling, som ikke vil føles lige så voldsomt som en fedtsugning. Fedtfrysning kan du finde på klinikker rundt omkring i Danmark, og det er derfor også muligt at finde fedtfrysning København.

Hvad kræver en fedtfrysningsbehandling af mig?

Fedtfrysning kan eksempelvis mindske fedtdepoter omkring mave, hofter eller lige ved BH-kanten. Det kan samtidig stramme huden op, og altså give et mere glat og fladere udseende. Overvejer du en fedtfrysning kræves der ikke meget af dig. Du skal egentlig bare sørge for at drikke rigeligt med vand inden behandlingen, hvilket vil hjælpe med at føre ødelagt fedtvæv og affaldsstoffer ud af kroppen. Undgå desuden mad med for meget stivelse, kulhydrater og alkohol, og undgå at blive solskoldet på det område, der skal behandles. Solskoldet hud kan betyde, at behandlingen må udskydes. Efter behandlingen skal du ligeledes spise fornuftigt uden for meget stivelse, kulhydrater og alkohol, og også drikke masser af alkohol.

Hvor hurtigt ser man resultater?

En fedtfrysning kan efter endt behandling godt vise, at du har tabt et par centimeter fedt. Men resultatet vil først rigtig vise sig efter et par måneder, da det er en udskillesesproces, der tager tid. Til gengæld er det også en langt mere skånsom og mere naturlig proces for kroppen end for eksempel fedtsugning, hvor resultatet så til gengæld ses hurtigere. Dermed vil de fleste kunne overskue en sådan behandling, da den heller ikke giver smerter efterfølgende. Hvis du overvejer fedtfrysning, er det anbefalelsesværdigt at undersøge de klinikker, der tilbyder behandlingen og dermed indhente fedtfrysning tilbud København, hvis det er her, du bor.