Er du mærket af en hverdag, hvor der sker lidt for meget? Måske er det blevet svært at sige nej til nye opgaver, og det kan virke stort set umuligt at prioritere mellem arbejde, venner og familie, der alle sammen skal sættes tid af til. Stress er enormt udbredt, og det fylder mere og mere i samfundet. Det er vigtigt at anerkende stresssymptomer, så man kan komme dem til livs før det hele ramler.

Uanset hvordan du står i forhold til stress, kan du få hjælp til at håndtere det. Med professionel stresscoaching i Vejle vil du opleve, at der bliver taget hånd om dine tanker og følelser, og du vil blive udstyret med værktøjer til at håndtere det, så du kan komme på toppen igen og møde verden og hverdagen med overskud og energi. Stress er noget, mange skubber lidt til side og tænker, det går væk af sig selv, men i nogle tilfælde er man nødt til at tage fat og aktivt arbejde for at komme det til livs.

Bliv din egen jernhjerne

Vil du gerne tilbage til succesoplevelser og adrenalinkick? I første omgang handler det måske om små ting, men med mentaltræningsforløbet Ironmind vil du med stor sandsynlighed kunne mærke fremskridt, når du begynder at arbejde med alle de delelementer, forløbet sætter spotlight på. Det kan være svært at holde sig selv kørende i sådan et forløb, og derfor er der også tilknyttet en professionel coach, der kan hjælpe dig i den rigtige retning, så du kan komme i balance.

Coaching er et alternativ til psykologsamtaler, og det er dine egne evner og kvaliteter, der er i fokus. Du får hjælp til at lære dine egne styrker at kende, så du kan bruge dem til at bekæmpe dine stresssymptomer. Samtidig er der fokus på, du stadig kan prioritere de ting, du brænder for.