Tandpleje har det med at blive overset af mange. Det er ofte ikke noget vi tænker meget over og der kan derfor gå længe imellem tandlægebesøg. For mange kan det også være svært lige at finde den rigtige tandlæge. Der er mange om buddet, og ens tandlæge skal helst være nogen du kan stole på, og som kan levere en god behandling hver gang. Hvis du overvejer en tandlæge i København, som ligger centralt og kan give dig fornem behandling, så læs videre her.

Placeret lige ved stationen

Når det i forvejen er svært for mange at komme ud og se sin tandlæge på regulær basis, så har placeringen meget at skulle have sagt. Ved TandCity-klinikken på Østerbro, er der tale om en placering, som ligger lige ved Østerport station. Det er derfor ligetil at finde, hvad end du færdes meget i byen, eller om du bor længere ude. Samtidig er forbindelserne for den offentlige transport rigtig gode. Så uanset om du kommer med metro, tog, eller bus, så ligger klinikken lige om hjørnet. Det kan derfor nemt blive til et stop på vej hjem fra arbejde eller shoppingturen.

God behandling og service i top

Klinikken ved Østerport station byder på fremragende behandling af dine tænder. Her er der mulighed for alt fra tandblegning, rensning, implantater, eller narkose behandlinger. Der er et stort udvalg af typer indenfor de forskellige behandlinger, og som patient kan du føle dig tryg ved, at der altid bliver taget hånd om dig. Behandlingerne bliver foretaget af kvalificeret, professionelle tandlæger, som altid laver en velovervejet vurdering af hvilken behandlingstyper der passer dig bedst. Du kan derfor være sikker på at få en god behandling, uden at du skal til at søge langt ud af byen eller tage på en længere dagsrejse.

Akut hjælp og behandling af tandlægeskræk

Ved at vælge TandCity klinikken ved Østerport station, får du ikke kun en kvalificeret og centralt placeret tandlæge, men også en tandlæge, der kan give dig lidt ekstra. For eksempel er der også mulighed for at kunne få akut tandpleje, skulle der opstå problemer om lørdagen. Og med den centrale placering af klinikken, bliver det nemt at kunne tage til tandlæge, også i weekenden. Foruden dette, så er der også behandling og hjælp til at arbejde med tandlægeskræk, som desværre også er en faktor i manges fravalg af tandpleje. Der vil blive taget hånd om en eventuel tandlægeskræk, og behandlingen vil fokusere på at hjælpe dig igennem hele processen, fra start til slut. Således kan du få hjælp til at besøge tandlægen mere jævnligt og passe på dit helbred.