Der findes utallige fysioterapeuter i København, som er klar til at hjælpe dig af med dine skader eller skavanker. Derfor er det klogt at kontakte en fysioterapeut og få lindret dine problemer, hvis du bor i Hovedstadsområdet.

En fysioterapeut har mange kasketter på og udfører både behandling, udarbejder træningsprogrammer og forebygger mod fremtidige gener.

Læs mere om hvad du kan blive behandlet for af en fysioterapeut herunder. 

Effektiv behandling af spændingshovedpine i København

Lider du af migræne eller spændingshovedpine, kan du med fordel aflægge fysioterapeuten et visit. 

Hovedpine og svimmelhed opstår ofte som følge af fejl på balancenerven eller dysfunktioner. Dette kan udbedres med fysioterapi eller osteopati, som er en effektiv behandlingsform.

Find en god fysioterapeut i København for at få bugt med problemet. Du kan læse mere om fysioterapi hos en osteopat lige her: https://www.aarhusosteopati.dk/fysioterapeut-fysioterapi-koebenhavn.aspx

Din dårlige ryg eller skulder kan blive så god som ny

Ryg- og skulderskader er velkendte og kan være både irriterende og svære at komme af med. 

En frossen skulder, iskias, modic forandringer og piriformissyndromet er alle velkendte skader, hvor der kan stilles en diagnose af en fysioterapeut og udføres behandling. 

Hvis du går og skranter med ømhed, smerter eller har fået en skade i forbindelse med sport, kan en fysioterapeut i København med sikkerhed hjælpe dig mod fordums styrke.

Behandling af forstuvninger og knæskader

Led- og korsbåndsskader ses desværre hos sportsudøvere og kræver et langt genoptræningsforløb. Her er fysioterapi guld værd, når knæet genoptrænes og styrkes.

Ligeledes kan en fysioterapeut sørge for effektiv genoptræning og behandlinger af forstuvede arme, hænder eller fødder. 

Fysioterapi kan kombineres med osteopati

Osteopati og fysioterapi er tæt forbundne og kan derfor kombineres. Mange osteopater er fysioterapeuter, og hvis du gerne vil have osteopati som behandling, skal du have fat i en osteopatisk klinik. 

Der findes mange osteopater i København, som kan kombinere osteopati og fysioterapi for at give dig den bedste behandling.

En hverdag uden smerter og gener

Mange går rundt med en tennisalbue, et hold i nakken eller et dårligt knæ uden at gøre noget ved det. 

Men der er god grund til at få ordnet sin skade eller fjernet sine smerter, og det behøver ikke være svært.

En fysioterapeut har mange behandlingsformer og råder over en stor faglighed, som kan komme dig til gode. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte en klinik i nærheden af dig.

Få en henvisning til fysioterapi i København

Når du vil have gjort noget ved dit problem, kan det være en god idé at kontakte din egen læge først, som kan henvise dig til en fysioterapeut i nærheden af dit hjem. 

Hvis du ikke ønsker at komme forbi din egen læge først, kan du også kontakte  fysioterapeuten direkte – og der er mange at vælge imellem i København.

Du kan aldrig tabe noget ved at kontakte en fysioterapeut.