Annonce 

Har du et ønske om at finde en psykoterapeut i Kbh., som du kan starte hos? Så er der gode muligheder for at få hjælp. Der findes nemlig en håndfuld forskellige professionelle, som vil kunne tage imod dig. Spørgsmålet er bare, hvordan du vælger en person. Det kommer vi mere ind på her. 

3 måder du finder en psykoterapeut i Kbh. på 

1. Hvem kan håndtere din udfordring?

Som det første kan du undersøge, hvem der kan håndtere lige netop din udfordring. For at komme med et eksempel, så kan du med fordel søge på Google efter det, du søger hjælp til. Skal du f.eks. bruge en psykoterapeut til at håndtere et tab, du lige har oplevet, så gå efter en, der har denne erfaring. 

2. Hvem har været i faget i mange år? 

En anden måde du kan finde en psykoterapeut Kbh. på er ud fra, hvem der har været i faget i mange år. For det er ikke til at komme uden om, at denne del kan ruste psykoterapeuten endnu mere til at hjælpe dig – og vedkommende kan desuden også have mere viden og erfaring at trække på. 

3. Hvem virker som et godt match? 

En sidste og tredje måde du kan finde en psykoterapeut i Kbh. på, er ud fra, hvem der virker som et godt match. Dette kan du ofte allerede fornemme, når du går ind på vedkommendes hjemmeside. 

En lille bemærkning er, at det er utrolig vigtigt, at du og psykoterapeuten er et godt match. Det kan nemlig få en betydning for, at du er komfortabel ved at åbne op og dele ud af den situation, du skal have hjælp til. 

Tager du disse tre måder til dig, så skal du nok finde en psykoterapeut i København, som du får et godt forløb hos.