Nu er det ikke fordi, omsorgspersonale ikke har nogen redskaber til deres rådighed, når de skal pleje ældre. Fx findes der i dag maskiner, der kan dosere medicin til borgere i deres eget hjem, så der ikke behøver være en person ude på matriklen, der kan finde ud af at minde borgeren om at indtage en bestemt mængde medicin til en bestemt tid. Og der findes også ting at bruge ved vask af borgeren.

Læg badeovertræk over armen

Hvis der er steder på borgeren, der ikke tåler vand, er du ved vask nødt til at finde en måde at undgå, at stederne bliver stænket til. Det kan du gøre ved at finde badeovertræk til arm fra specificcare.dk, der er vandtæt og egner sig godt til at beskytte en arm lagt i gips eller med synlige sår. Selvfølgelig kan du også finde badeovertræk til ben. Men hvordan beskytter du så lige andre steder på kroppen?

Beskyt et CVK-kateter med uniafdækning

Er der et CVK-kateter i borgeren, du ikke ønsker bliver udsat for vand under vask, så kan du finde en uniafdækning fra Specific Care, du klæber fast omkring det område, som vand ikke må komme i kontakt med. Derved bliver det nemt for dem, der skal vaske en patient, at gøre jobbet godt, uden de er nødt til at benytte sig af mærkelige metoder og redskaber for ikke at få vand de forkerte steder.

Find udstyr til omsorgspersonalets brug hos Specific Care

Hvis du er interesseret i at læse mere om Specific Cares badeovertræk og uniafdækninger, så kan du klikke på linket ovenfor for at blive ledt til deres side. De førnævnte maskiner til dispensering kan du for resten også få hos Specific Care. Hvorfor ikke gøre det lettere for omsorgspersonale at yde service af kvalitet? Gå på jagt efter velfærdsteknologier, der kommer personale som borger til gavn.