Er der nogle ting, du går og kæmper med? Det kan være ting, hvor du synes, du har forsøgt alt for at løse problemerne, men de bliver ved med at nage dig, uden der rigtigt sker en bedring. Kasper Fredholm arbejder med hypnose i København og har opnået international certificering inden for sit felt. Hypnose er ikke nødvendigvis den løsning, man tænker på først, men man ser igen og igen, at der er hold i det, og at det kan hjælpe til noget godt.

Det kan være mange forskellige ting, du har brug for hypnose til. De fleste tænker måske på, at det kan bruges til at kurere eller formindske fobier over for eksempel nåle, hvepse eller noget helt tredje. Det er en måde, hvor man måske kan slippe af med noget frygt, der ellers sidder dybt i kroppen. Men det kan også bruges på mange andre måder.

Vægttab eller rygestop?

Har du et mål, du enormt gerne vil opnå, men som bliver ved med at rykke sig længere og længere væk fra dig? Det kunne være enten rygestop eller vægttab, du gerne ville opnå. Uanset hvor meget du prøver, bliver du måske ved med at møde modstand, og det kan være enormt svært og demotiverende, når man forsøger. For nogle virker det at trappe ned på cigaretterne, for andre virker en kold tyrker. Men for nogle er der ingenting, der virker. Her kan man måske forsøge sig med hypnose og se, om der kunne være noget gavnligt i det.

Måske du har hørt nogle i dit netværk har fået hypnose? Så kan du prøve at høre ad, hvordan det føltes og hvordan resultaterne har været. Det kan være, det gør dig lidt mere klar på det eller mere tryg til at prøve det af en dag.