At skulle skilles fra sit barn er for mange noget af det sværeste, de kan opleve. Det vil være helt naturligt, at det føles som en kæmpe prøvelse på et følelsesmæssigt plan. Men udover det personlige aspekt af det så vil der også ofte være en masse andet at forholde sig til. Og når det netop kommer til det mere praktiske aspekt af det, så bør det ikke på samme måde være svært. Tværtimod er det vigtigt, at du har en oplevelse af, at du hele tiden ved, hvad der foregår. Hvis du derfor ikke synes, at du selv kan klare at forstå alting til diverse møder, så kan du få en bisidder til sager om tvangsfjernelse.

Det kan en bisidder til sager om tvangsfjernelse

Når du får en bisidder, så får du også en personlig støtte. Du har en person med dig til møder, som er der udelukkende for at støtte dig. Og det kan være en stor hjælp for mange. Det er nemlig ikke altid nemt at forstå alting.

Under et møde kan vedkommende ikke umiddelbart deltage. Måske vil sagsbehandleren af og til spørge, om vedkommende har en kommentar. Men derudover vil han eller hun forholde sig stille.

Efter mødet har du dog en person at diskutere mødet med. Denne støtteperson har forstand på det, der er blevet diskuteret, og på den måde vil I kunne vende alt det, du ikke har forstået. Derudover kan du også snakke sagen igennem med vedkommende.

Du kan læse mere om, hvad det indebærer på tvangsfjernelse.com.

Få hjælp til frivillig anbringelse

Du kan desuden få hjælp i sager om frivillig anbringelse. For selvom beslutningen er taget i fællesskab med kommunen, er det ikke sikkert, du føler dig klædt på til selv at håndtere alle aspekter af det.

Så kan en fagperson fra tvangsfjernelse.com hjælpe dig.