Hjemmearbejde og coronaisolation har fået hundrede tusindvis af danske par til at gå op og ned ad hinanden langt mere end de normalt gør. Lange vintre kun med ens partner har for mange desværre betydet, at der er opstået nogle få spændinger i parforholdet, som trænger til at blive løst. Nu, her på den anden side af coronanedlukningerne, er det tid til at finde gnisten i parforholdet igen. Her er tre gode tips til hvordan. 

Udfordre den intime grænse

En af de mest simple og kærkomne muligheder er selvfølgeligt at genfinde kærligheden i parforholdet gennem det intime. Her er det dog sjældent nok bare at fortsætte de samme intime mønstre og rytmer som i hidtil har haft. I stedet kan det være en god ide at udfordre hinandens intime grænser gennem nye “lege” og positioner i hjemmets mest hellige gemakker. Selvom det kan være grænseoverskridende at prøve nyt, kan det at flytte på de intime grænser for mange være spændende og forfriskende. Er en udfordring af den intime grænse en mulighed i overvejer, kan i her finde en bondage guide, som er en blandt flere mulige måder, i sammen kan udfordre jeres intime grænser.

Oplev verden sammen

Når vi går sammen i de samme omgivelser i hjemmet år ud og år ind, er det nemt at forblive i de samme rutiner, hvor intet nyt sker. Verden er dog så småt ved at lukke op igen, og ligeså er muligheden for at rejse og opleve verden. Et godt forslag til at få gang i parforholdet igen er derfor at tage ud på en rejse sammen – bare jer to – hvor i for en stund kan få fyldt hverdagen med noget nyt og spændende, som i har en fælles passion for. Har i sidenhen stiftet familie og fået børn, er det dog en god ide at hører bedsteforældrene ind til, om ikke de vil tage børnene en uge eller to mens i er afsted. Det vigtige er, at I har tid til at være sammen, så kærligheden atter får den gødning der skal til, for at den kan blomstre.

Søg tilbage til ungdommens dates

Selvom mange år er gået og kroppen er blevet ældre, er der ingen grund til, at I ikke kan genopleve de dates der i første omgang fik jer til at falde for hinanden. Giv hinanden en anledning til at mindes jeres første tid sammen, og besøg de restauranter, se de film sammen og besøg generelt de steder, som dannede rammer om jeres første dates.