Skal du fejre en rund fødselsdag, eller vil du gerne vil fejre din fødselsdag med manér? Det er fedt at holde en stor fødselsdagsfest, fordi du har chancen for at samle hele din familie og dine venner til en festlig dag. Det er ikke ofte, at der er en anledning til det. Til gengæld kan det også godt være lidt uoverskueligt at skulle planlægge sådan en større fest.

Hvor skal festen holdes?

Noget af det første du kan begynde at tænke på, er hvor festen skal holdes henne. Når du ved, hvor mange du vil invitere, kan du begynde at finde det helt rette festlokale til din fødselsdagsfest. Det skal være et sted, der passer godt i størrelsen og som passer til den stemning, du ønsker.

Hvem skal stå for maden?

Når du er på jagt efter et lokale til din fest, kan du finde et sted, hvor der også følger madlavning og service med. Til gengæld er det langt fra alle steder, hvor det er tilfældet. Hvis du f.eks. lejer et forsamlingshus eller et festtelt, skal du selv finde nogen, der kan stå for madlavningen. Alt afhængig af hvor stor din fest er, kan du enten vælge catering eller mad ud af huset. Du kan finde både catering, mad ud af huset og frokostordninger her.

Skal der være underholdning til din fest?

Der skal nok være godt gang i stemningen til din fødselsdagsfest, når både din familie og dine venner er samlet. Til gengæld kan det alligevel være rigtig hyggeligt med noget god underholdning til festen. Når du skal udtænke en god underholdning, handler det bare om at tænke kreativt, men du kan f.eks. booke et liveband, en tryllekunstner, en DJ eller finde på nogle selskabslege helt selv. Det afhænger meget af, hvilken slags selskab du har samlet.