Har du styr på gæsteliste, bryllupskage, kjole, hår og musik til den helt store dag? Der er rigtig mange ting, der skal ordnes inden et bryllup. En af de vigtigste ting, som enhver kommende brud ser frem til, det er at finde den perfekte brudekjole. I denne guide får du inspiration og gode råd omkring valg af den helt rigtige kjole, så du kan stråle hele vejen ned ad kirkegulvet.

Hvad er din stil?

Inden du besøger brudekjolebutikken, så er det en god idé at forberede sig hjemmefra. Du kan gå på nettet og finde billeder og inspiration til din brudekjole, så du har en klar idé om, hvad du ønsker dig.

Her er et par overvejelser, du kan gøre dig omkring brudekjolen:

  • Hvad er dit budget?

  • Slør eller ej?

  • Ønsker du en let, simpel og elegant kjole, eller er du mere til masser af tyl og fylde?

  • Er du til perler, blonder og brodering?

Når det kommer til at finde den perfekte brudekjole, handler det i bund og grund om, at du finder en kjole, som du føler dig godt tilpas i og elsker.

Tag din mor, veninde eller bedsteforældre med

Det er en helt særlig dag, når brudekjolen skal findes. Derfor er det rart at kunne dele dagen med nogle af dem, man holder af. Tag derfor din mor, veninder eller familie med til prøvningen. Et ekstra sæt øjne kan være behjælpeligt, hvis du er i tvivl om, hvorvidt kjolen klæder dig.

Overvej en ekstra kjole til festen

Har du overvejet en 2. kjole til selve bryllupsfesten? En brudekjole kan være udmattende at have på i så mange timer, og nogen føler at den strammer, irriterer og er tung at bære. Ved at skifte kjole undervejs, kan du slå dig løs til festen uden at bekymre dig om brudekjolen.