Børn har godt af at være udenfor. Her får de nemlig både frisk luft, samtidigt med at de også får rørt sig mens de har det sjovt. Har I som forældre lidt svært ved at få jeres børn med udenfor, kan I med fordel læse med her.

Tag på udflugter til omkringliggende skove

Det er ingen hemmelighed at der i de større byer typisk er rimelig begrænset natur. Af den grund kan I være nødt til at tænke lidt ud af boksen. Dette kan I blandt andet gøre ved at pakke bilen med en hyggelig picnic kurv, og ellers køre ud i det blå til en hyggelig skov eller strand.

En forudsætning for at dette er muligt er dog at den ene af jer har et kørekort. Er dette ikke tilfældet kan I med fordel overveje om det kunne være en god ide at anskaffe sig sådan et. Dette kan I blandt andet gøre hos kore.dk. Efterfølgende vil I hurtigt få glæde af den frihed som følger med et kørekort.

Sæt en begrænsning på jeres børns skærmtid

Som følge af den rivende teknologiske udvikling, er det blevet langt mere attraktivt for langt de fleste børn at sidde foran skærmen. Her vil de kunne finde flere timers underholdning, uden de overhovedet behøver røre sig udenfor.

Ønsker I at få set mere til jeres børn, kan det derfor være et smart træk at sætte en begrænsning på hvor lang tid jeres børn må bruge foran skærmen. Dette kunne fx være et par timer om dagen, efterfølgende vil de være nødt til at finde på nogle andre sjove aktiviteter, dette kunne fx være leg udenfor i jeres have. Her er det dog vigtigt at I også går foran som det gode eksempel, og selv går udenfor med jeres børn.