Julen nærmer sig, så det er snart tid til, at du skal købe julegaver til alle dine nærmeste. Du vil nok gerne finde på nogle gode gaver til alle, men specielt din kæreste vil du måske gerne imponere.

Det er ikke altid nødvendigt at finde på noget, der er vildere og dyrere, end det du gav sidste år. I virkeligheden er det ofte tanken bag, der betyder mest. Hvis din kæreste kan mærke, at du har gjort dig umage med at finde på en god gave, vil han med sikkerhed blive rigtig glad for den.

Tænk ud over hans egen ønskeliste

Det kan godt være, at din kæreste har skrevet en ønskeliste, men hvis du vælger noget fra den, er det sjældent ret personligt. Det giver dig ikke mulighed for at være kreativ og vise, at du kender ham rigtig godt.

Til gengæld gør du det også sværere for dig selv, når du vælger at ville finde på noget, som ikke står på hans ønskeliste. Det kræver, at du virkelig går i tænkeboks.

Når du står og skal finde på en gave, kan du starte med at overveje, hvad han godt kan lide at lave. Du kan spørge dig selv:

  • Hvad laver han meget i sin fritid?

  • Hvad elsker han at spise?

  • Hvad gør ham glad at bruge tid på?

  • Hvad interesserer han sig for?

Når du gør dig nogle tanker om den slags, kan du lettere spore dig ind på, hvad der vil være en perfekt gave. Hvis du alligevel er tom for idéer, kan du få en hel række gaveidéer her.

Lav en kreativ og personlig gave

Hvis du gerne vil gøre det endnu mere personligt, kan du hoppe i det kreative hjørne. Når du springer ud i at lave en gave selv, vil han virkelig kunne mærke, at du har lagt noget tanke og arbejde bag.

Du kan f.eks. lave en samling af alle jeres minder ved at lave et fotoalbum med billeder af jer to. Det er sådan en slags gave, der kan røre og overraske ham. Du kan også lave en fotokalender med billeder af jeres minder. Det handler i virkeligheden bare om at være kreativ.

Pak gaven fint ind og vedlæg et kort

Når du vælger selv at pakke gaven ind, bliver det igen lidt mere personligt. Det er hyggeligt at sidde og gøre lidt ekstra ud af det. Du kan finde noget fint papir, noget bånd i hans yndlingsfarver, nogle søde julevedhæng og til sidst kan du skrive ham et kort og vedlægge.

Det er en helt anderledes oplevelse at modtage sådan en gave, fremfor en der er pakket ind af en ekspedient i en forretning. Det behøver ikke nødvendigvis at se helt perfekt og flot ud. Det må gerne kunne ses, at du har pakket den ind selv.

Det viser bare, at du har brugt både tid og kræfter på pakken. Både dens indre og ydre.