Hvis du bør i København, eller tæt på, er du formentligt en rimelig social person. Derfor har den seneste tid måske været ekstra hård for dig. Du går sandsynligvis og savner et godt socialt arrangement, som kan samle en gruppe om én særlig ting. Hvis dette er noget, som du er på udkig efter, er denne artikel meget relevant for dig. Læs derfor videre, hvis du gerne vil høre, hvad det nyeste og mest populære tema indenfor sociale events er. Det er nemlig ikke, hvad du regner med.

Trommehvirvel.. Croquis tegninger!

Hvis du ikke ved, hvad en croquis tegning er, får du her et lynkursus. En Croquis København tegning er en helt bestemt måde at tegne på, som kun tager få minutter. Det handler om at skitsere et objekt, som ofte vil være en levende person som poserer i en bestemt stilling. Derefter skal du prøve at følge croquis tegningens specifikke teknikker og mestre kunsten.

Hvordan kan dette være socialt?

Når du afholder en social event, hvad enten det er for arbejde, Croquis Polterabend eller andet, handler det om, at samle en gruppe om én ting. Dvs. at alle samle deltagernes opmærksomhed, så de bliver til et fællesskab. En croquis tegning er meget krævende, men på samme tid perfekt at samles om. Det kan være, at én person udvælges som model, imens resten skal prøve at tegne denne person. Samlingen om en croquis tegning kan derfor både være sjov, men også tages mere seriøst hvis dette ønskes.

Du lærer også nye færdigheder

Når du booker en croquis tegning event, vil der følge en instruktør med. Dette sikrer, at du faktisk lærer en ny færdighed, på samme tid med, at du har det super sjovt. Så hvis du kan lide at lære og have det sjovt på samme tid, så kan det kun anbefales, at du booker en croquis tegning event hurtigst muligt.