Det danske samfund er så smart indrettet, at man altid kan få hjælp, hvis man har problemer. Det gælder både fysisk og psykisk. Hvis man kommer i problemer, er der altid mulighed for at få noget hjælp.

Det forudsætter dog, at man er villig til at lade sig hjælpe. Det kan lyde underligt for nogen, men det er desværre sådan, at der er mange mennesker, der ser det som en skam at skulle få hjælp. Der er nogen, som føler sig en smule svage, hvis de vælger at søge efter hjælp. Det er man bestemt ikke – tværtimod. Det vil i hvert fald være super ærgerligt, hvis man endte med at få det rigtig skidt eller blive alvorlig syg, fordi man ikke lige havde lyst til at få hjælp.

Så, hvis du nogensinde skulle komme i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at lade sig hjælpe, er der ingen tvivl: Det kan det.

For nogen er det økonomien, der er problemet

Det er ikke nødvendigvis ens stolthed, der behøves at være årsagen til, at man ikke lader sig hjælpe. For nogen mennesker er det økonomien, som er problemet. De synes simpelthen ikke, at det kan betale sig at tage til tandlæge f.eks. Også dette er super ærgerligt.

Hvis man f.eks. går rundt med helt vildt meget smerte i tænderne, nytter det ikke noget, at man lader vær med at tage til tandlæge. Det kan godt være, at det koster nogle penge, men det er helt sikkert alle pengene værd, hvis man kan undgå at skulle rundt med tandsmerte i længere tid.

Er du bosat i hovedstaden, kan du lede efter en tandlæge København og notere et telefonnummer eller lignende, så du altid, nemt og hurtigt, kan få fat i en tandlæge, der kan hjælpe dig, hvis du pludselig får problemer med tænderne.