Kunne du selv trænge til en lille pause fra storbyens tumult og stressende struktur, eller kender du nogen, kunne have behov for et afbræk fra deres hverdag i København, handler det bare om at finde ud af, hvor pausen skal foregå. Der findes mange måder at slappe af på, og det er individuelt, hvad der fungerer bedst.

Spaophold

Der er mange, der holder af virkelig at komme ned i puls ved eksempelvis at tage i spa. Du kan få en ekstra pause fra den fortravlede storbyhverdag ved at tage på et helt spaophold. Du kan få overblikket her, over hvilke muligheder du har for at købe et gavekort til et spaophold på forskellige spa-/badehoteller i Danmark, hvis du vil give det som en gave eksempelvis. Det vil både være en betænksom, kreativ og taknemmelig gave at give, hvis du kender personen ret.

Hjemmebesøg

Det er ikke sikkert, at du behøver komme helt væk fra storbyens jag for at få ro på. Hvis dine forældre også bor i København, kan et besøg på et par dage hos dem muligvis være tilstrækkeligt for dig. Det er ikke mange, der ikke får en dejlig, hjemlig og afslappende følelse af at komme hjem og bo hos deres forældre i blot et par dage.

Museumsoplevelse

Det kan også være, at hvad det kræver for dit vedkommende er, at du skal komme væk fra gadebilledet og heller gå på opdagelse i Københavns bygninger. Et forslag er, at du kan tage på museum, fx Glyptoteket. Glyptoteket er der selvfølgelig også andre mennesker, der besøger, end dig, men det vil med stor sandsynlighed hjælpe dig med at koble fra alligevel – hvis det er den slags kunst, de udstiller, som du bl.a. nyder. Så er du i hvert fald væk fra de proppede gader og den larmende trafik for en stund.