Foråret byder ikke blot på mere sol i ansigtet, flere udendørs aktiviteter og friske forårsblomster. Årstiden er som regel også startskuddet på en sæson med flere arrangementer og sammenkomster som konfirmationer, koncerter, bryllupper eller sågar hyggelige aftener hjemme på terrassen i godt selskab. Skal du til arrangementer den kommende tid, men trænger til et nyt, smart outfit? I denne artikel kan du læse om tips til, hvor du kan lede efter stilsikker herremode:

Stormagasiner
Er du typen, der bedst kan lide at de mange tøjmærker er samlet ét sted. kan du med fordel smutte i et stormagasin. Her kan du næsten være sikker på både at kunne finde Tommy Hilfiger skjorter, brax bukser, Hugo Boss jakkesæt eller hvad du nu har behov for. Er du eksempelvis ude efter bukser i et prisleje, hvor alle kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten, vil brax bukser være et godt bud. I stormagasiner kan du finde mange butiksmedarbejdere, som står klar til at vejlede dig.

Specialforretninger og shoppingstræder

Er du mere til at gå fra butik til butik findes der massere af shoppinggader og specialbutikker i de københavnske stræder – om det så er på Vesterbro, Østerbro, Nørrebro eller i Indre By m.m. Måske du allerede ved hvilke butikker, du går efter. Du kan med fordel skrive butikkerne ned, så du kan planlægge en god shopping-rute. Hovedstaden har masser at byde på, når det kommer til et bredt udvalg af herremode. Metoden er mere tidskrævende, men med et stop på en café halvvejs på turen, kan det blive ekstra hyggeligt.

Onlineshopping

Endelig er der onlineshopping-muligheden til dig, som måske ikke har tid eller kan overskue tøjjagten i fysiske butikker. Onlinemarkedet inden for tøjsalg er blevet mere og mere populært, hvorfor udvalget også er stort – om du så skal have brax bukser eller en Ralph Lauren habitjakke.

God shopping!