For at holde den perfekte forfest inden du skal videre med vennerne, er det essentielt at I har noget lækkert at drikke. Det kan hurtigt blive lidt kedeligt og ensformigt med øl hver gang, så prøv at pift forfesten op med nogle lækre, spændende drinks. Her kan du læse om 3 drinks, der sparker forfesten godt i gang inden dig og vennerne skal i byen.

1#: Københavnerstang

De fleste mennesker kender Københavnerstang som en lækker is til at spise om sommeren. Men vidste du, at den faktisk også fungere helt fantastisk som en lækker, forfriskende drink? Hvis du ikke har prøvet den før, er det helt klart noget du burde prøve.

Hvis I er vant til bare at drikke øl til forfesten, så vil dine gæster helt klart blive imponeret når du serverer en lækker Københavnerstang drink. Den er fantastisk til at drikke om sommeren, men den vil uden tvivl også være et hit til forfesten. Find opskrift på Københavnerstang drink her.

#2: Champagnebrus

En anden sjov og lækker drink til at sparke forfesten i gang, er Champagnebrus. Måske kender du den allerede fra drinkskortet, men ligemeget hvad vil den helt sikkert være et hit blandt dig og dine gæster. Champagnebrus har en sød og forfriskende smag, som de fleste kan lide.

Den udgik egentlig fra drinkskortet i 2011, da farvestoffet i den grønne sodavand blev gjort ulovligt – men nu er den tilbage igen, og du kan derfor sagtens servere en lækker Champagnebrus drink til dig og dine gæster, inden I skal i byen og give den gas.

#3: Harvey Wallbanger

Hvis ikke du kender Harvey Wallbanger drinken, er det helt afgjort noget du burde prøve at servere til forfesten. Det er en drink som de fleste mennesker kan lide og dine gæster vil helt sikkert bede om at få en mere, når de først har smagt den.

Den består hovedsageligt af en stor del vodka, appelsinjuice og en vanilje likør som f.eks. Galliano, samt en masse isterninger. Pynt den gerne med en lille skive appelsin på kanten – så skal dine gæster nok blive imponerede.

Nu er der ikke andet tilbage end at vælge en af de 3 lækre drinks du vil servere for vennerne. Du kan også vælge at servere alle 3 drinks, for at sparke forfesten rigtig godt i gang, inden dig og vennerne skal i byen og have det sjovt.