Når det kommer til lækker take-away, så er det svært at finde noget bedre end sushi. Det er noget som mange københavnere, har taget til sig de seneste år. Det er en ret, som er nem at deles om, da sushi ofte kan spises i en mundfuld.

Folk køber det, når der er noget, der skal fejres, til nytår eller når man bare gerne vil forkæle sig selv. Sushi er en meget alsidig ret og passer simpelthen så godt til mange begivenheder året rundt, hjemme eller ude.

Utallige valgmuligheder

København har mange forskellige restauranter, når det kommer til Sushi, da det som sagt er blevet meget populært. På den måde vil du ikke løbe tør for valgmuligheder, når du gerne vil bestille en omgang lækker Sushi. Skal du fx fejre noget, eller får du nogle på besøg så find sushi i København.

Med take-away sushi vil du have mulighed for at vælge nye steder, hver gang du bestiller. Du kan bestille både på hjemmeside og app, fra din telefon, tablet og computer. Det kan jo næsten ikke blive nemmere – nej det kan det ikke.

Sushiens alsidighed

Sushi er ikke bare sushi, ja det lyder måske lidt skørt, men der findes et stort udvalg af forskellige slags. Der findes b.la. Uramki også kaldet inside out. Futomaki, som har 2-3 slags fyld og kaburimaki, der har et lag af fisk oven på toppen. Ja, sushi findes både som store og små ruller, med og uden kød eller grønt.

Du kan ofte, når du bestiller sushi vælge imellem mange forskellige kombinationer og menuer. Det gør det nemmere, hvis du bestiller til flere, da der så er noget at vælge imellem for alle. Til Sushi kan man også få en masse lækkert tilbehør, du har måske hørt om tangsalaten eller wasabi? Det gør, at det aldrig bliver kedeligt.

Hvor stammer det fra?

Sushi er en traditionel Japansk ret, den har eksisteret i rigtigt mange år. Den simple ret, som egentligt var gademad, blev hurtigt en succes, fordi det var nemt og hurtigt at lave og kunne spises på farten. Den gang bestod det af ris og fisk, derfor så mange det som en god måde at få sine proteiner og kulhydrater på.

I 1990’erne kom det til København, og har siden overtaget landet med storm, både som restaurant og take-away. Det er kommet for at blive, det er der ingen tvivl om.