Det er meget populært at bestille mad til fest udefra og gennem et cateringsservice. Og det er der da også meget god grund til! I denne artikel kan du lære mere om, hvad fordelene er ved at hyre en cateringsservice til ens kommende fest. Og du vil samtidig lære om, hvilke ting det er værd at overveje, før du går i gang med at hyre sådan et firma.

Fordele ved cateringsservice

Der er en række fordele ved at hyre en cateringsservice men den største er nok, at du dermed selv slipper for at skulle bruge en masse kræfter og tid ude i køkkenet. Når vi afholder mindre middage for vennerne eller større fester for familien, så ender det alt for ofte med at vi tilbringer en stol del af festen ude i køkkenet – og så mister vi jo alt det sociale, som vi ellers gerne skulle få ud af denne fest.

Med en cateringsservice kan du få al maden serveret direkte til hoveddøren. Og alt efter hvilket cateringsservice du vælger, så kan du endda også få dem til at servere for dig under selve festen. Det kan være lidt rart og en luksusting at opleve. Og nogle gange er det okay at forkæle sig selv.

Derudover er du også blot helt sikker på, at det bliver lækker mad du serverer for dine gæster. Det er jo professionelle mennesker, som laver denne mad for jer.

Buffet eller enkeltservering?

Det er en god ide at overveje, hvorvidt du gerne vil booke buffet ud af huset eller om det skal være enkelte serveringer til hver enkelt gæst, som du beder om at få leveret. Der er fordele og ulemper ved begge.

Fordelen ved at skabe et buffetbord er, at alle mennesker dermed kan få lige den mad, som de gerne vil have. Der er som regel et større udvalg af mad at vælge imellem, når man skaber en buffet. Og da alle mennesker er forskellige, så kan de frit vælge den mad, som tiltaler deres smagsløg bedst. Derudover kan det også blot være en smule mindre formelt, når man bestiller et buffetbord.

Med enkelte serveringer per gæst er tingene en smule mere formelle – men nogle gange er det også lige det, som man gerne vil have! Og maden kan desuden ofte også være af en højere kvalitet på denne måde.

Anmeldelser og pris skal hænge sammen

Som en sidst opfordring er det vigtigt at du får anmeldelser og prisen til at balancere med hinanden. Alt for ofte ender det med at bestiller den billigste cateringsservice – for blot at opdage at de har en dårlig kundeservice og dårlige anmeldelser.