Drømmer du om at komme kørende i en lækker BMW eller en flot Porsche? Privatleasing er de seneste par år blevet meget populært, og flere og flere vælger at benytte denne løsning fremfor alternativt bilkøb, netop fordi man får mulighed for at prøve mange forskellige biltyper. Du kan lease et hav af forskellige biler, herunder også Peugeot leasing til private. I denne guide kan du læse mere om fordelene ved leasing, og hvad du skal være opmærksom på.

Vil du skifte bil ofte?

Der er mange fordele ved privatleasing, og en af dem er, at du kan prøve mange biler på relativt kort tid. Når du leaser, så binder du dig til en periode, der som regel er 3 år eller derunder. Du får altså mulighed for at skifte bil langt oftere, end hvis du købte en bil.

3 andre fordele ved leasing:

  • Du slipper for uforudsete biludgifter.

  • Vedligeholdelse og service på bilen klares af leasingselskabet.

  • Du kan jævnligt køre i nye, spændende biler.

Kender du dit kørselsbehov?

Når du laver en leasingaftale, så skal du kunne give et realistisk bud på dit kørselsbehov. Det er vigtigt at overveje, hvorvidt det kan betale sig at lease fremfor at købe. Her skal du tænke på din livsstil, dit arbejde og din generelle kørerutiner. Mange leasingselskaber tager nemlig et hvis beløb per ekstra kørte kilometer, hvorfor du skal kende dit kørselsbehov godt, hvis du vælger at lease. Skal du eksempel bruge bilen frem og tilbage på arbejdet, så er det en velegnet løsning, da dit behov er stabilt.

Gennemgå kontrakten nøje

Inden du skriver under på kontrakten, når du leaser, så er det utrolig vigtigt, at du gennemgår din kontrakt nøje – og husk at læse det med småt. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og misforståelser, når du afleverer bilen retur.