Drivkraften for os hos Byens Bedemand er først og fremmest ønsket om at give dig som pårørende så god en oplevelse med det sidste farvel, som det overhovedet er muligt. Vi går altid skridtet videre for at sikre os, at vi giver dig så omsorgsfuld og respektfuld en hjælp, som du finder noget sted.

Vi er alle mennesker. Vi har alle oplevet at miste personer, som stod os nært. Vi har derfor personlig erfaring med og forståelse for, hvor følsom en tid det kan være, når en kær ven eller et elsket familiemedlem er gået bort. Og vi får kun en chance for at give det helt rette farvel.

Hos Byens Bedemand er vi altid lydhør over for dine ønsker og behov, og vi går langt for at imødekomme dem. Samtidig vil du møde åbenhed og ærlighed, så vi bedst muligt kan guide dig til at træffe de rette beslutninger – beslutninger, som du kan leve med resten af livet.

Hvad der er rigtigt for én person, er måske ikke det rigtige for en anden. Derfor skræddersyer vi meget gerne den hjælp og indsats, som vi giver dig. Kort sagt er vores arbejde kun tilfredsstillende udført, hvis du føler dig set, hørt og forstået. Og det er ikke en opgave, som vi tager let på.

Med sammenlagt mange år inden for faget, er både Suzan og Dennis i stand til at guide dig gennem den svære tid og de mange valg, der skal træffes. Uanset hvem af os, du får tilknyttet som din bedemand, følger vedkommende dig gennem hele processen, og du kan altid få fat på os. Vi rykker gerne ud med kort tids varsel, hvis det skulle være nødvendigt.

At være bedemand er et servicefag ud over det sædvanlige. Netop fordi det omhandler noget så intimt og personligt som det sidste farvel, berører det også spørgsmål om liv og død. At være ansvarlig for at hjælpe pårørende gennem processen at få sagt farvel og arrangeret bisættelse med alt hvad dertil hører, kræver erfaring og følsomhed, hvilket du finder hos Byens Bedemand.

Vi er meget bevidste om hvor stor indvirkning vores hjælp og service har på dit og andre pårørendes liv. Og ligesom du skal guides til at finde den rette løsning, så du kan få sagt ordentligt farvel på en måde, der giver bedst mening for netop dig, skal vi os Byens Bedemand også kunne se os selv i spejlet efterfølgende. Derfor yder vi altid vores allerbedste. Og vi tror på, det kan mærkes.