Det er de færreste, der er i tvivl om, at e-handel er kommet for at blive. Derfor er de fysiske butikker også nødt til at finde en måde at konkurrere på. Det har medført, at flere butikker har lanceret nye tiltag, der har til formål at konkurrere med de mange webshops.

I løbet af de seneste år har flere butikker i København og omegn haft succes med at udnytte internettet. Det har de gjort på flere måder, men fælles for dem alle er, at det er med til at holde liv i butikkerne. Det har ellers været en kamp for mange på grund af den store konkurrence.

Mange butikker i København tilbyder Click & Collect

Der er rigtig mange butikker i København og omegn, der har lanceret en webshop. Her tilbyder de kunderne, at de kan handle, som i enhver anden webshop. Mange af dem tilbyder dog også Click & Collect, hvor kunden selv kan hente sin ordre i butikken.

Flere af de butikker, der har forsøgt sig med dette tiltag, har haft stor succes med det. Det skyldes, at mange ønsker at kunne handle i fred og ro på nettet, men ikke vil vente på en levering. Når de har gennemført deres ordre, henter de den derfor gerne i en butik.

‘Ja tak’-tilbud på sociale medier hitter

Selvom Click & Collect har vist sig at være et hit for mange, er det ikke alle, der har valgt at stoppe her. Flere butikker har også god succes med at bruge sociale medier til såkaldte ‘Ja tak’-tilbud. Det er et fænomen, der derfor har oplevet stor fremgang i de senere år.

Særligt supermarkeder har taget dette koncept til sig, men andre butikker benytter sig også af det. I al sin enkelhed går det ud på, at kunderne accepterer et tilbud via de sociale medier, hvorefter de kan hente og betale for deres ordre i en butik.

Butikkerne ved, at de er nødt til det

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange danskere, der klarer de fleste af sine køb på nettet. E-handel har oplevet en massiv vækst i den seneste år, og intet indikerer, at det vil stoppe. Derfor ved butikkerne, at de er nødt til at finde måder at konkurrere på.

Leder du efter en webshop, der f.eks. tilbyder Click & Collect, så se mere her. Her finder du en oversigt over mere end 150.000 varer fra flere forskellige webshops. Blandt de mange varer, finder du selvfølgelig også forhandlere, der tilbyder Click & Collect til deres kunder.