Der findes enormt mange forskellige virksomheder i København – det er dog de færreste, som kan prale med, at virksomheden har gået over fire generationer. Sådan er det hos Andy transport i Købehavn, hvor det nu er fjerde generation, som fører virksomheden videre. Læs videre her for at høre mere om denne virksomhed, som specialiserer sig i at flytte ting som pengeskabe.

Startede med en trækvogn

For over hundrede år siden startede denne virksomhed sin transport af ting som pengeskabe rundt i København med intet andet en trævogn. I dag bruges der dog en firmavogn, til at transportere de forskellige emner rundt i storbyen, og det er ikke længere kun ting som pengeskabe, der transporteres – det er nemlig også alt fra kanoner til kongelise kister. Du kan finde dette flytning af pengeskab i København her.

Denne virksomhed har altså været i gang i over 100 år gennem flere familiegenerationer, og det er ingen tegn på, at den stopper lige foreløbigt.

Støt familievirksomhederne

Man handler i dag ofte fra kæmpestore virksomheder, og man kan til tider glemme at støtte de helt små. For at der kan være virksomheder i Danmark som gør ligesom den førnævnte, og bliver ført videre med hver generation i familien, er det vigtigt, at man husker at støtte familievirksomhederne.

På den måde sikrer man nemlig, at der også i fremtiden vil være disse små familievirksomheder, som har arbejdet hårdt igennem mange generationer for at være der, hvor de er i dag. Overvej derfor, at det er denne virksomhed du skal have fat i, hvis du har brug for hjælp til noget som blandt andet at få flyttet et pengeskab på Nordsjælland eller i København området. Så har ud i hvert fald været med til at hjælpe disse små virksomheder med en rig baghistorie.