Alle iværksættere har den samme drøm. At skabe en god forretning og tjene nok penge til at kunne være økonomisk uafhængig. Men selvsamme iværksættere, der kæmper hårdt for at få denne mission til at lykkes, kender også til de sene nætters arbejde, angsten for at løbe tør for penge og frustrationerne, når alting går imod en. De iværksættere, der allerede har skabt en stor succes og har klaret den, har dog en ting til fælles. De synes allesammen, at rejsen henimod succes og rigdom er sjovere end destinationen selv. Selvom det kræver en kæmpe indsats, så er det hele arbejdet værd, hvis man spørger dem. Skal man bruge noget inspiration og motivation til sit iværksætteri, så kan man kigge mod Dinero, som er en rigtig god succeshistorie inden for iværksætteri.

Den canadiske Ishockey-legende udtalte et af de mest fortærskede citater blandt iværksættere nogensinde – men det gør det ikke mindre sandt – “You miss 100 % of the shots you don’t take.” Derfor er mange mennesker, der kaster sig ud i deres egne iværksættereventyr. I denne artikel deler vi derfor ud af tips til, hvor du kan spare de faste udgifter på dit budget. Det gælder bl.a. gratis regnskabsprogram, små add-ons og softwareprogrammer, der ofte kan være særdeles omkostningstunge i budgettet. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på budgettet som iværksætter.

Vælg de gratis løsninger og geninvester overskuddet

Der er flere forskellige metoder til, hvordan du kan få din virksomhed til at vækste yderligere og en stor del af dem handler om, hvordan du distribuerer dine penge. Først og fremmest kan der være fordele i at vælge et af de gratis virksomhedsprogrammer på markedet, som ikke automatisk pengebinder sig selv med en omkostning, hver eneste måned. Der er mange gode bud på regnskabsprogrammer i Danmark, og derfor behøver du ikke lede lang tid efter sådan et. Som tidligere nævnt er Dinero en god succeshistorie og derfor også et oplagt valg når man er på udkig efter et godt regnskabsprogram.

Brug kun de ultimativt nødvendige applikationer og softwares

Internettet boomer af forskellige hjælpeværktøjer, Business Intelligence og andet, der kan hjælpe dig med at komme langt med din virksomhed – men hvordan vælger du de rigtige applikationer og softwares? Der findes også en anden regel indenfor start-up-verdenen, når det kommer til hvad du skal vælge af disse applikationer og softwares – og det er at kigge på nøgletallet ROI – Return on Investment. Giver applikationen en positivt monetær værdi tilbage eller sparer dig store mængder tid, så er det måske en god idé at prøve det – hvis ikke, så genovervej, om det er pengene værd.