Hvis ikke du har en bil, så er det nok ikke mange minutter, du bruger i din hverdag på at overveje benzinpriser eller tankesteder, men er du en af de mange danskere, som er afhængig af deres bil til og fra arbejde eller som en uundværlig del af hverdagens mange gøremål såsom til afhentning af børn, så fylder benzinpriserne og tankemulighederne nok lidt mere. Man kan sige, at lige meget om prisen på benzinen er 13,50 kr. for en liter eller 14,00 for en liter, så er de fleste af os stadigvæk nødt til at tanke, da vi er afhængige af bilen. Dermed ikke sagt, at man ikke ønsker at spare penge, hvis det er muligt.

Du kan spare penge med et benzinkort

Et benzinkort er faktisk en form for kreditkort du får, som du så skal bruge til at tanke med. Du kan vælge imellem forskellige slags kort og dermed opnår forskellige rabatter per liter brandstof, du tanker. Du sparer dermed et vis antal øer per liter benzin, når du benytter dig af dit benzinkort ved den pågældende virksomhed. Udover at spare penge på hver tankning, så er der også andre goder, når du har et benzinkort. Igen er der forskel på, hvilke goder som tilhører hvilket kort, men ens er at du får en masse fordele ved at få et benzinkort.

Altid tanke det samme sted

Udover de penge som du sparer ved at tanke med dit benzinkort, så slipper du også for at tænke over, hvor du skal tanke henne, da du allerede godt ved, at dit benzinkort er tilkoblet en bestemt virksomhed. På den måde tanker du altid det samme sted. Det er ofte kun de store kæder, som tilbyder et benzinkort, da du skal have mange tanke før, at det er attraktivt for forbrugeren.